.

dimarts, de novembre 22, 2011

Retorn.cat

Hola família,
Aviat farà quatre mesos que vam tornar de la India... No havíem escrit res des de llavors, com ja acostumem a fer quan som a casa el blog queda en estat letàrgic fins la pròxima sortida. Aquesta vegada però intentarem començar a escriure des d'aquí, perquè us volem explicar com ens van anar les coses per Varanasi, on vam estar mig any col•laborant amb l’Ong Seed for Change, parlar-vos del treball que s’està fent allà i posar cares als seus beneficiaris.

També hi ha pendent des de fa un any un post del viatge a Sierra Leone, un país impressionant, amb una gent encantadora i una reputació llastimosa del que tenim moltes ganes de parlar-vos, com de molts altres temes que ja aniran sortint i que si voleu podeu proposar-nos.

Per altre banda, informar-vos que el domini www.lluny.net ens el van prendre perquè no el vam renovar a temps quan érem fora... No hem volgut pagar per recuperar-lo (el té una empresa que es dedica a això, a quedar-se dominis que han expirat fa poc temps, per sol•licitar un bon grapat de dollars de rescat si es vol recuperar), i hem aprofitat per quedar-nos www.lluny.cat, que val a dir-ho, ens agrada molt més

En qualsevol cas, www.lluny.cat ja no apunta a l'antic www.lluny.net, que era la primera web que vam fer ja fa molts anys, totalment estàtica i miserablement abandonada, sinó que apunta al blog que esteu llegint, que estem redissenyant i intentarem mantenir viu i dinàmic però on pràcticament només hi ha informació del nostre últim viatge. Per aquest motiu, aviat penjarem tota la info i fotos dels anteriors viatges a Sudamèrica (Perú, Bolivia, Argentina, Xile, Paraguay, Uruguay, Brasil), Asià (India, Pakistan, Xina, Vietnam, Tailiàndia, Laos, Iran, Turquia), India Sud, etc, en aquest blog també.

Fins aviat.

1 comentari:

Ricardo Ribalda ha dit...

Hola Jordi i Sheila:
En aquestes entranyables dates volem desitjar-vos que passeu un BON NADAL en companyia dels vostres éssers estimats.
Aquest any ha estat marcat per la crisi i dificultats econòmiques, esperem que el proper any 2012 se superin i vingui carregat de bonances.
Us convido a llegir aquest peculiar Conte de Nadal de la crisi .
Una abraçada.