.

dijous, de juliol 16, 2009

Volando voy...

Hola familia,

Punt i a part. Al nostre periple per Asia li queden poques hores... Despres de disfrutrar d’unes setmanes seguint els passos de buda pel Bihar (ui si Sidharta aixeques el cap!), hem tornat a Delhi on acabem de comprar un bitllet que ens portara a Nairobi, a Kenya.
Kenya??? Doncs si, poc temps despres de descobrir que el nostre idili amb la India passava per hores baixes, vam decidir anar a Bangladesh i al sortir-ne, si trovabem algun vol be de preu, volar a Africa. Aixi que aquest cop el viatge no sera totalment per terra com ens agrada, "overland" que se'n diu, sino que agafem un vol per saltar sobre l'ocea Indic.
Va costar trovar alguna cosa! i ja haviem decidit que seria millor volar a la peninsula arabiga i baixar a Africa per Oman i Yemen. Yemen brutal pero Oman es petrodolaric, aixi que barat tampoc ens a sortia. Al final ha resultat que teniem la solucio davant dels nassos, Air India ens porta a la quinta ostia, a Nairobi per menys de doscents euros. Nomes Nairobi perque hi ha moltissima immigracio India, la resta de destins africans estan fora de preu.

Pues dit i fet, dema canvi total de cares, de costums, de musica, de religio, de menjar, de vestir i malauradament de preus, tot i ser un pais molt barat el subcontinent indi es imbatible.
I despres? Uf, viatjar per Africa se'ns planteja molt mes complicat que per Asia! Pel que ens hem estat informant fins ara no es tan facil com triar un pais, fer visat i endavant. Aqui el visat d'alguns paisos es molt possible que no te'l fagin, que tardin un mes i mig, o que et demanin carta d'invitacio segons com s'hagin llevat. Moltes fronteres entre paisos estan tancades per conflictes diplomatics, algunes per conflictes armats, algunes estan obertes en una direccio pero no a l'inreves, o no hi ha cap mena de transport public i t’has de buscar la vida a dit, etc. A mes, alguns paisos son realment cars, per collons evitables per estar totalment fora del nostre pressupost, sobretot al sud del continent i alguns paisos arabics del nord.
Tot plegat, ja fa temps que ho sabiem, fa que perdre'ns temps i temps per Africa com hem estat fent per Asia o Sudamerica sigui molt mes complicat i car, aixi que no tenim ni idea de si la cosa va per llarg o no. De moment Kenya d’on nomes sabem que hi ha lleons, despres suposem que cap a Etiopia, i llavors ens agradaria moltissim Sudan, pero aqui ja comencen els problemes de visat, fronteres i demes... No volem fer volar coloms doncs, som verges al continent, aixi que poc a poc i bona lletra.

Apa, el proxim post desde Africaaaaaaaaaaaaaa! Una abracada ben forta a tots i Salut!

Fotos a http://llunynet.blogspot.com (putamerda!, doncs aquest cop no, la tarjeta amb les fotos de la India ha cascat...)

Jordi i Sheila

1 comentari:

Manel Bartrons ha dit...

collons!!!! m he quedat pedrificat amb el cop de timó que heu fotut!!!

fa 4 anys vaig estar per kenia i tanzania... si...passeu per tanzania, tindrieu que acotar vos a l illa de Zanzibar....

bueno...m imagino que m entre us escric ja estareu en terres keniates!!! per lo que sort, ànims i a disfrutar de les feres!!!!

petonssss